KUTKM's FotoPage

By: Nor Mas Aina Md Bohari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Sep-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Golf @ AKCC n Tiara 6-7 Sept 03

Tiara Golf Resort...tak menang tangan nak handle...
hehe..team iklan snickers...
ni gambar kaum pompuan lak yer...
View all 18 photos...
Aderler Pertandingan Golf Antara IPTA kat melaka anjuran Kolej U kitaorang (KUTKM) kat AKCC n Tiara. Kitaorang nih kira2 orang penting aa. Klau takder kitaorang nih, alamatnya tak terlaksanalah pertandingan tuh...hahhaha!!!


Sunday, 31-Aug-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Umbai Farewell

Hafiz bg kek malam tu...sedap oo...zrett pilih...
time makan....
time makan....
View all 10 photos...
Ni gambor2 bila maner kitaorang buat majlis perpisahan la pada mereka2 yang nak further study kat UK....tompek ee kat Medan Ikan Bakar Umbai, Melako....

p/s : sebenarnya tarikh sebenar iyolah 18 Aug 2003 (sedikit kesilapan teknikal )


Thursday, 28-Aug-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Chancellor Ceremonial Proclamation & Commemorative Convocation

hafiz-radzi-aku-zrett (cam baru lps grad plak..)
tutors n lecs fakulti tek makl & komunikasi
ni, kaum laki pun menyempit, ada hfz,radzi,zul,amir,en yahya
View all 6 photos...
Konvo pertama KUTKM, ala tujuannya utk pemasyuran Canselor baru, tak de student yg grad pung. hehe..kitaorang ni plak wajib attend utk perarakan staf akademik. Ingat tak masa kita grad dulu, lec semua beratur masuk dewan. Cam bagus jerk.. . Asalnya color jubah platinum + navy blue tp last minute dioarang tukaq jd color hitam, dah tu plak kitaorang dpt jubah bukan saiz kitaorang. Kitaorang dpt saiz L, zrett lagi aa kesian..hehe zrett (penat kita dok meng alter jubah mlm seblm konvo tuh). Pagi esoknya, kitaorg sampai lmbt (aku-zrett-hfz-radzi). Dahlah lmbt, lalu plak depan Dekan2 semua, cuak giler siyuttt..ahh lantak aa. Pas2 sempat lagi posing...cam baru hbs grad plak.


Friday, 1-Aug-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Keluarga FTMK

potong buah jambu batu, poyo aa radzi..
kitaorg ber-4...geng baik punyerr..
mulanya acara tiup belon, kepit belon, bawak belon...
View all 17 photos...
Hari Keluarga Fakulti kitaorang....buat kat tepi pantai kek Melako...bes gilerr wehh...main tarik tali, pancing tin....n lain2 aa...(aku dpt hadiah utk aktiviti baling telur ayam.. , aku dpt hadiah cabutan bertuah gak...hahah..hadiah yg aku balut, aku dpt balik...). Congrats pada penggerak hari keluarga (hafiz, zrett, radzi, intan, kak sab dll). Aku tak termasuk sbb dah handle kolokium..(tersisih aku dr diaorang )

p/s : aku tak ingat tarikh sebenar daa...


Thursday, 31-Jul-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti-Cuti Cameron Highland

baru sampeiii...minum2 dulu,aku melantak 2 gelas teh susu..
kat dlm hotel tuhh..(ehemm..blkg tuh 2 pasang merpati sejoli)
ni kat depan hotel yg kitaorang menginap,nak gi bfast
View all 18 photos...
kami tutor2 FTMK nih gi bercuti aa kat Cameron...yerlah...sebelum gi sambung study...tp tak semua gi, mana yang ader jer lah. Bes la jugak sbb aku tak nah gi cameron sblm nih....

p/s : tak ingat lah tarikh sebenar (nanti aku update..)


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net